Folosirea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.sebanatools.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

SC Sebana Tools SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.sebanatools.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.


Modalitati de plata


Plata produselor se face ramburs, la livrarea acestora, sau în unul din conturile specificate, dacă se doreste achitarea in avans a acestora.


Comunicarile electronice, telefonice


Prin accesarea site-ului www.sebanatools.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la SC Sebana Tools SRL.


Returnarea produselor


Produsele comandate pe site-ul www.sebanatools.ro pot fi returnate in cel mult 14 zile lucratoare de la data primirii. In cazul in care produsele achizitionate nu corespund specificatiilor tehnice mentionate, va vom restitui contravaloarea acestora. In cazul in care produsele achizitionate corespund specificatiilor tehnice mentionate, insa doriti returnarea lor, va vom restitui contravaloarea acestora minus taxele de retur si uzura suferita de produse in urma utilizarii in cele 14 zile lucratoare. De asemenea in cazul produselor care au beneficiat de livrare gratuita si clientul doreste returnarea produsului, taxele de transport vor fi scazute din contravaloarea produsului.

Contravaloarea produsului este returnata dupa ce produsul ajunge la sediul nostru in termen de maxim 14 zile lucratoare.

Toate produsele oferite de SC Sebana Tools SRL beneficiaza de garantie si sunt livrate in ambalajele originale.


Comentariile postate pe site


Persoanele care acceseaza site-ul www.sebanatools.ro pot face comentarii, pot trimite sugestii, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul lor nu este: ilegal, obscen, defaimator, amenintator, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu contine virusi. SC Sebana Tools SRL are dreptul (nu si obligatia) de a sterge orice astfel de mesaje identificate pe site. Firma SC Sebana Tools SRL nu va fi responsabila si nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.


Declinarea responsabilitatii


SC Sebana Tools SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului www.sebanatools.ro. Nu raspundem de problemele de compatibilitate cu produsele achizitionate de la alte firme si nu ne asumam nici o raspundere in cazul in care produsele achizitionate de la firma SC Sebana Tools SRL sunt folosite in conditii care nu corespund cu performantele si specificatiile tehnice ale produsului respectiv. Datorita volumului mare de produse aflate in baza de date, SC Sebana Tools SRL nu garanteaza ca descrierea acestora (imagini, specificatii tehnice, pret) sau continutul site-ului www.sebanatools.ro este exact, complet actualizat sau fara erori. Datorita modificarilor caracteristicilor sau a design-ului de catre producatori (fara o notificare prealabila), produsele livrate pot diferi in orice mod de imaginile afisate pe site. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, firma SC Sebana Tools SRL are dreptul sa anuleze livrarea produsul respectiv si sa anunte clientul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp, daca livrarea nu a avut loc. SC Sebana Tools SRL nu poate fi facuta in nici un fel responsabila pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor se reduce strict la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Stocul produselor prezente pe site-ul www.sebanatools.ro are caracter informativ, veridicitatea lui depinzand de stocul furnizorului produsului in cauza. SC Sebana Tools SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru problemele aparute din pricina unui stoc eronat.


Litigiile


Conflictele aparute intre utilizatorii site-ului www.sebanatools.ro si SC Sebana Tools SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care litigiul nu este solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.