Plata produselor

Prețul facturat clientului este prețul indicat la confirmarea comenzii trimise de catre Vânzător, în condițiile în care a fost specificat corect adresa de livrare.

Prețul indicat pentru fiecare produs este exprimat în lei (RON) și nu include transportul.

Prețul indicat în confirmarea comenzii este prețul final, cuprinzând inclusiv toate taxele suplimentare, dacă este cazul inclusiv TVA pentru România, în condițiile în care a fost specificat corect adresa de livrare.

Preţurile pot fi modificate periodic, înţelegându-se că produsele comandate vor fi facturate la preţul în vigoare în momentul înregistrării comenzii. Prețul, modalitatea și termenul de plată sunt specificate de fiecare dată când dumneavoastră finalizați comanda.

Pentru o verificare corespunzătoare a tuturor detaliilor comenzii, atunci când finalizați comanda, aveți obligația de a verifica produsele introduse în coșul de cumpărături și prețul acestora, înainte de a comanda și achita.

Ofertele promoţionale nu sunt valabile decât pe durata de valabilitate menţionată în oferta promoțională și în limita stocurilor disponibile.

Livrarea produselor

Sebana Tools SRL livreaza produsele comandate online pe intreg teritoriul Romaniei, in functie de modalitatea de plata si datele de livrare furnizate de dumneavoastra.

Clientul are obligatia sa verifice cantitativ si calitativ continutul coletului primit in prezenta agentului firmei de curierat. In cazul constatarii lipsei unor produse sau documente precum si a oricaror defecte mecanice sau de structura ce se pot datora transportului coletului, trebuie incheiat un proces verbal cu reprezentatul firmei de transport.

Coletul va ajunge la destinatar in 24 - 48 de ore de la procesarea comenzii (în condiții normale de livrare). Livrarea se face prin intermediul firmelor de curierat, iar plata va fi suportata de catre client daca valoare produselor nu depaseste 1500 de lei.

Informatii despre taxe se pot gasi pe siteul companiilor de transport.